Nieuws

De eerste maand van 2020 zit er op en we hebben zeker niet stilgezeten.

Op dit moment is men druk bezig met de voorbereidingen voor de organisatie van onze 2e Lentefair (zaterdag 21 maart 12-17u) in zaal Merode te Stein. Het wordt een gezellige middag met een gevarieerd aanbod van de deelnemende standhouders. Uiteraard wordt ook aan de inwendige mens gedacht. Meer informatie volgt.

Verder staan er tot de zomerstop in juli maar liefst 4 optredens gepland. Op zondag 29 maart a.s. zijn wij te gast in Venray bij het Verbroederingstreffen. Deze dag staat geheel in het teken van 75 jaar vrijheid. Tijdens deze dag zijn er veel muzikale activiteiten door verenigingen uit Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Ook wij mogen hier een optreden verzorgen. Een goed idee voor een dagje uit. Voor meer informatie zie https://www.75jaarbevrijdinglimburg.nl/agenda/agenda-items/internationaal/

Half mei volgt dan de aftrap voor een nieuw Rondje Limburg. In april hierover meer info.

Het 1e juli-weekend wordt druk. Voordat we aan een welverdiende zomerstop kunnen beginnen, zijn we op vrijdagavond 3 juli te gast op een Korenavond op uitnodiging van Popkoor Unity uit Wessem.

Het seizoen sluiten we af op zondagmiddag 5 juli. We hopen dat tegen die tijd de weergoden ons goed gezind zijn, aangezien dit optreden buiten plaatsvindt op het gezellige terras van Brouwerij de Fontein in Stein.