Wat doen wij

Popkoor 4-Tune streeft erna om iedere 3 jaar een groot concert met een thema te verzorgen. Voorbeelden zijn: 'Sounds of Nature', 'Alles is Liefde' en 'Ameezing Night. Bij laatstgenoemde werd het publiek, met geprojecteerde teksten, uitgenodigd om actief mee te doen. Tijdens deze concerten is er, naast de gezongen popnummers, ook het nodige te zien omdat we er met gevarieerde choreografieën een belevenis voor alle zintuigen van maken, dit alles onder begeleiding van onze 4 koppige live-band.

Popkoor 4-Tune was in 2016 genomineerd voor de Cultuurprijs van de gemeente Stein.

Naast deze concerten presenteren wij ons ook tijdens de Kerstperiode op diverse plaatsen in de openlucht en luisteren we kerstvieringen op. Ook hebben we een aantal keren akte de présence gegeven tijdens het nieuwjaarsconcert van Stein samen met andere Steinse muziekverenigingen.

Het is altijd leuk om met andere verenigingen samen te werken en daarom organiseert Popkoor 4-Tune regelmatig "Rondje Limburg". We benaderen dan b.v. 3 andere ongeveer gelijk gestemde koren en samen gaan we bij elkaar op bezoek waarbij het publiek in verschillende Limburgse plaatsen op  verschillende optredens wordt getrakteerd. Op deze manier kunnen de koren bij elkaar "in de keuken kijken" maar vooral hun gedeelde passie voor popmuziek met iedere keer een ander publiek delen. Deze optredens worden door zowel de koren als het publiek als zeer geslaagd ervaren.